Halen en brengen van kinderen

Als u uw kind met de auto naar school brengt, kunt u gebruikmaken van de speciale aangelegde strook (‘kiss en ride zone’) voor de hoofdingang van de school. Het is de bedoeling dat u meteen na het afscheid weer vertrekt, zodat taxi’s niet gehinderd worden. Als u de school wat langer bezoekt, dan kunt u parkeren op de parkeerplaats naast de kerk (einde van de straat).

Taxivervoer

Om voor aangepast vervoer in aanmerking te komen, gelden regels. Dit is een zaak tussen ouders en gemeente. We weten uit ervaring dat het belangrijk is dat u de formulieren op tijd aanvraagt en invult.

Openbaar vervoer

Onze school is met het openbaar vervoer te bereiken door op het Wagnerplein lijn 1 te nemen en op de Vlashoflaan (aangegeven als de halte Nobelstraat) uit te stappen.

Fietsen

Komt uw kind op de fiets? De school is via de Vlashoflaan of de Leharstraat goed te bereiken met de fiets. Zorg voor een goed slot op de fiets. We hebben een fietsenstalling voor de school met twee in- en uitgangen. Ze gaan onder schooltijd op slot. Bij het vertrek naar huis wordt er gesurveilleerd.

We hebben een aantal veiligheidsregels:

  • Loop op de stoep en fiets op de straat of fietspad.
  • Na het stallen van de fiets, meteen doorlopen naar het schoolplein
  • Bij vertrek: als je alleen fietst, fiets meteen naar huis.
  • Als je samen fietst, wacht op de stoep zonder anderen te hinderen.